Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Katwijk Zh

Bel ons: |

Wij zijn voor BSO De Vrije Vogels op zoek naar een pedagogisch medewerker!

Pedagogisch medewerker

Gemiddeld 4 dagen per week

De functie

Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker voor onze voor- en buitenschoolse opvang op locatie De Vrije Vogels voor 4 middagen per week. De werkdagen worden in onderling overleg bepaald, waarbij woensdag en/of vrijdag verplichte werkdagen zijn. De werktijden tijdens de schoolweken zijn van 14:00 uur tot 18:30 uur, wat goed te combineren is met een ochtendbaan en/of studie. Tijdens de schoolvakanties werk je vier volle dagen per week bij de vakantieopvang.

Goede arbeidsvoorwaarden

Naast een leuke werkomgeving met gezellige collega's bieden wij een uitdagende functie met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris valt in salarisschaal 6 van de Cao Kinderopvang (€ 2.440, - tot € 3.192, - per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week en vanaf 1 januari 2024 zal dit tussen € 2.489, - en de € 3.421, - zijn). Boven op dit salaris ontvang je in mei 8% vakantietoeslag en in december 3% eindejaarsuitkering.

Leuke extra's

We bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan onze medewerkers, zoals:

  • Een inspirerende werkomgeving in onze gloednieuwe locatie,
  • een jaarlijkse bijdrage aan een sportabonnement of sport apparatuur,
  • personeelskorting voor kinderopvang en voorrang op een plekje voor jouw kind,
  • een bijdrage aan je zorgverzekering,
  • bijna 6 weken (210 uur op basis van een 36-urige werkweek) betaald vakantieverlof, en de mogelijkheid een extra week te kopen, per jaar,
  • verschillende opleidingsmogelijkheden,
  • en, ook niet onbelangrijk, onze feestcommissie organiseert regelmatig gezellige feestjes!

De ideale kandidaat

Wij zoeken enthousiaste, sportieve en/of creatieve collega's met een passie voor het werken met kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Om voor deze functie in aanmerking te komen dien je in het bezit te zijn van een relevant diploma op MBO niveau (zoals Sport en Bewegen, PW3/4, Cultureel Werk of Onderwijsassistent) of minimaal 50% van de studiepunten behaald te hebben van een relevante HBO opleiding (zoals ALO, PABO, Docent Muziek/Dans/Drama, Pedagogiek of SPH).

Interesse?

Stuur dan een motivatiebrief met CV naar . Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met ( Katwijk Noord-Noordwijk) via .Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2440 – 3192
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting KOK kinderopvang via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Pedagogisch Medewerker Stichting KOK kinderopvang 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures