Vacature Supervisor projecten

Supervisor projecten in Katwijk Zh

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een projectorganisatie in Katwijk. Het is van oorsprong een installatiebedrijf wat is uitgegroeid tot een gespecialiseerd advies- en ingenieursbedrijf. Ze zijn onderverdeeld in meerdere overkoepelende bedrijven, maar ze hebben allemaal een ding gemeen; streven naar één doel! Ze ontwerpen, leveren, installeren én onderhouden luchtkanalen en luchttechnische componenten van luchtbehandelingssystemen binnen verschillende branches zoals de farma, healthcare en foodindustrie.

Ondanks hard werken, wordt er veel gelachen. Er heerst een fijne informele werksfeer en er wordt duidelijk gecommuniceerd.

Ze zijn goed te bereiken met de auto vanuit Den Haag, Leiden en Haarlem. Het liefst wel iemand uit de buurt in verband met de locatie en ligging van het bedrijf.

Functieomschrijving

Als projectbegeleider bij dit bedrijf die actief is in de luchtinfrastructuur ben je verantwoordelijk voor het aansturen van montage teams en de montagewerkzaamheden op een project. Je bent dus veel aanwezig op de projecten en vindt het niet erg om door heel Nederland te reizen. Er is ook kans dat je naar het buitenland moet voor een project. 

Jij zorgt ervoor dat alle materialen klaar staan bij het project zodat de monteurs direct kunnen starten. Ondertussen let jij goed op dat er efficiënt gewerkt wordt en dat alles klopt. Je bent ook niet vies van het meewerken met de monteurs. Je overige taken bestaan uit:

 • Het bewaken van de montage-uren van de projecten
 • Je controleert de werkwijze en voert kwaliteitscontroles uit.
 • Het bewaken en afstemmen van de dagplanning op de bouw met overige partijen en stakeholders.  

Dit betreft een fulltime functie voor 39 uur per week.

Functie-eisen

Jij bent de aangewezen persoon om resultaat- en klantgericht te werken. Je hebt ook enige ervaring met het aansturen van teams, verder beschik je over:

 • Je beschikt over een mbo werk- en denkniveau in de richting van Werktuigbouwkunde of Installatietechniek;
 • Kennis van principeschema’s, werktekeningen en projectbeheer;
 • Je bent in het bezit van een VCA-VOL of bent bereid deze te halen;
 • Goede communicatieve Nederlandse en Engelse vaardigheden in woord en geschrift;
 • Rijbewijs BE.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris tussen de €3.000 en de €4.000 bruto per maand op basis van 40 uur;
 • Een contract bij de opdrachtgever;
 • Goede balans tussen werk en privé: 27 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen;
 • Een goede Pensioenregeling;
 • Ruimte voor doorgroeimogelijkheden, eigen ontwikkeling en ontplooiing;

Ben jij toe aan frisse lucht? Solliciteer dan snel of neem snel contact op met Eva of Kiki via 071-5665724Functie:projectcoördinator bouw
Startdatum:11-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4 – 4
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via k.vanderborn@werk.olympia.nl of Kiki van der Born. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Supervisor projecten Olympia 11-12-2023

Bekijk ook andere vacatures