Vacature Tweede Apotheker

Tweede Apotheker in Noordwijk Zh

Wie zijn wij?

Samenwerkende Apotheken Bollenstreek (SAB) bestaat uit vier apotheken die intensief met elkaar
samenwerken: Apotheek Noordwijk aan Zee, Duinrand Apotheek, Apotheek Voorhout (en servicepunt Apotheek Hooghkamer) en Apotheek de Schelft.

De SAB bestaat uit ervaren teams van assistenten, tweede , beherend en twee eigenaar . De teams kunnen zelfstandig werken en heeft zorg voor de cliënt hoog in het vaandel staan. We zijn HKZ gecertificeerd. We werken met Pharmacom Nieuw (met
Mijngezondheid.net en herhaalservice), Medimo, NControl, NCare, Boomerweb, Afhaalautomaten en Track & Trace (Loxis).

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste tweede apotheker. Daarnaast ben je een vakinhoudelijk kundige BIG- geregistreerde openbaar apotheker. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb je geen 9-tot-5 mentaliteit. Vaardigheden met tekstverwerking, rekenprogramma's, presentatieprogramma's en het internet zijn een vereiste. Ervaring met Pharmacom en Medimo is een pre.

Taken

Je gaat deel uitmaken van een team van negen en ruim 70 medewerkers die werkzaam zijn bij de vier locaties van de SAB. Je voert samen met de andere de dagelijkse activiteiten uit, zoals het houden van medicatiereviews zowel voor zelfstandige patiënten als bewoners van WLZ-instellingen, het voorbereiden van farmacotherapeutische overleggen (FTO's), het bemannen van de herhaaltelefoon, vragen van artsen en assistentes beantwoorden, uitvoeren van de herhaalservice en nakijken van de dagelijkse recepten/dagrapporten. Daarnaast help je met het implementeren van het strategisch bedrijfsplan en kwaliteitsbeleid. De nadruk binnen deze functie ligt op medicatiebewaking (MFB's en farmaceutische analyses), medicatiebeoordelingen, nakijken van recepten/ dagrapporten.

Wat bieden wij?
Salaris volgens cao- in loondienst.
De vacature omvat bij voorkeur een fulltime functie, of ten minste 32 uur per week.

Ingangsdatum van de functie is in overleg.

Vragen
Dan zijn wij graag bereid deze te beantwoorden. Je kunt hiervoor contact opnemen met , apotheker, telefoonnummer of mailen naar .Functie:2e apotheker
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Samenwerkende Apotheken Bollenstreek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Tweede Apotheker Samenwerkende Apotheken Bollenstreek 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures