Vacature Chauffeur

Chauffeur in Katwijk Zh

GGZ Rivierduinen

Chauffeur

Katwijk, Sassenheim, Noordwijkerhout, Oegstgeest € 1.972 - € 2.810 per maand Movens 28 uur, begeleiders

Vacature details Solliciteer


Mensen met een psychiatrische achtergrond hebben vaak moeite met reizen met het openbaar vervoer of om zelf te rijden. Als chauffeur bij GGZ Rivierduinen breng je de cliënten, met een auto of busje van GGZ Rivierduinen, van verschillende locaties in de Duin- en Bollenstreek naar dagbestedingsprojecten. Als chauffeur werk je nauw samen met het vrijwilligers team. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het vervoerproject.


De werkdagen en werktijden zijn verdeeld over de week van maandag tot en met vrijdag, in samenspraak met de dagbesteding.


Wie ben jij?


Om de functie van chauffeur goed uit te kunnen voeren heb je ruime rijervaring en ben je bij voorkeur bekend in de regio Duin en Bollenstreek. Je bent sociaal en betrokken en je kan je concentratie goed vasthouden tijdens het rijden als er mensen tegen je praten. Uiteraard beschik je over een rijbewijs B.


Waar ga je werken?

Movens is de dagbestedingstak van GGZ Rivierduinen en biedt dagbesteding voor mensen met een psychische kwetsbaarheid in de regio Duin en Bollen, Alphen en Leiden en omgeving. De vacature betreft de regio Duin en Bollen en bestaat uit de locaties Katwijk, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Sassenheim en op termijn ook Rijnsburg. In Duin en Bollen bieden wij begeleiding aan cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening, soms in combinatie met andere aandoeningen.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een contract voor een half jaar voor 28 uur;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 1.972 ,- en € 2.810 ,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 25 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Voor indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar


GGZ Rivierduinen


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten. Onze 2.100 collega's bieden zorg aan zo'n 15.000 cliënten in de gemeenten in de regio's Alphen aan den Rijn, Duin- en Bollenstreek, Gouda, Leiden, Leidschendam en Zoetermeer. Rivierduinen heeft onder andere poliklinieken, wijkteams, acute zorg, klinieken, verblijfsafdelingen, dagbesteding en een specialistische afdeling voor eetstoornissen.
Functie:chauffeur
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:1972 – 2810
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Chauffeur Leapfrog 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures