Vacature Docent LO

Docent LO in Noordwijk Zh

Loop jij over van de energie om leerlingen in beweging te krijgen?

Voor een middelbare school in de regio van Den Haag zoeken wij een sportieve en gedreven LO-docent met passie voor sport en beweging! Op deze school kent iedereen elkaar en is leren verder kijken dan het lesboek en de muren van de school. Leerlingen worden voorbereid op hun toekomst en ze mogen ontdekken wat hun talenten zijn. Als docent lichamelijke opvoeding weet je wat er speelt onder de jongeren en ben je in staat de leerlingen te motiveren en beweging zo interessant mogelijk te maken. Ben je al helemaal 'startklaar' om deze vacature op vullen dan nodigen we je ooit om te reageren op deze vacature!Functie:Docent LO, Onderwijs
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 5500
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Matchpartner via dennis@matchpartner.nl of 31643629073. Of bezoek hun website http://www.matchpartner.nl.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Docent LO Matchpartner 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures