Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Voorhout

Pedagogisch Medewerker | BSO Voorhout

Stap binnen in de wereld van in Voorhout, waar jij als pedagogisch medewerker op de BSO het verschil maakt. De plek waar jij een veilige haven creëert, waar kinderen spelenderwijs groeien en bloeien. Elke dag sta je klaar, niet alleen voor de kinderen maar ook voor je collega's. Of je nu barst van de creativiteit, een sportfanaat bent of een andere passie hebt, bij ons krijgt jouw hobby een podium. Want hier, bij , is jouw expertise goud waard. Zin om te ontdekken of wij jouw ideale werkgever zijn? Join us! Voor jouw baan ontvang je een goed salaris vanaf €2.489,- tot €3.421,-, reiskostenvergoeding, vakantiedagen én een goede pensioenregeling.

Pieter van Slingerlandstraat 44, Voorhout

Pedagogisch Medewerker | BSO Voorhout

clock

Over de locatie

In Voorhout heeft wel 9 BSO locaties, daarmee zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt! Ben jij een echte sportfanaat? Dan is één van onze sport BSO's iets voor jou! Na een lange schooldag haal jij de kinderen op en breng jij ze naar onze locatie zodat zij tot rust kunnen komen en lekker kunnen bewegen. Trampolinespringen of een potje trefbal spelen met de kinderen is jou op het lijf geschreven. Liever iets anders doen? Dat kan natuurlijk ook! Knutselen, bouwen of een uitstapje organiseren naar het park kan natuurlijk ook! Werken als pedagogisch medewerker bij Kinderopvang is elke dag weer een verrassing. Dan maak je samen muziek en een half uur later sta je in de speeltuin. Jij maakt van elke dag een onvergetelijke dag voor de kinderen. Onze locaties in Voorhout zijn allemaal goed bereikbaar met het ov, er is gratis parkeergelegenheid, maar natuurlijk kan je ook sportief op de fiets komen.

 • Als pedagogisch medewerker krijg je een goed salaris tussen de €2.489 tot €3.421,- bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring;

 • Een uitstekende pensioenregeling;

 • Wel 26 vakantiedagen o.b.v. een 36-urige werkweek;

 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 3% en reiskostenvergoeding;

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

 • Plezier met je collega's, leuke teamuitjes en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;

 • De mogelijkheid om op verschillende locaties te werken, want met ruim 950 locaties is er altijd een bij jou in de buurt.

Dit ben jij

checkmarkshape
 • Als pedagogisch medewerker ben je in het bezit van minimaal een afgeronde mbo opleiding waarmee je bevoegd bent om in de kinderopvang of op de bso te werken. Wil je weten of je met jouw diploma bevoegd bent? Doe de diplomacheck hieronder!

 • Je bent beschikbaar voor minimaal 8 uur per week. Je kunt bij ons zowel parttime als fulltime aan de slag!

 • Je bent open minded en actief;

 • Je hebt een zorgzaam karakter en werkt graag samen om er voor iedereen een geweldige dag van te maken.

Wat ga je verdienen?

Wil je weten wat je gaat verdienen als je bij aan de slag gaat als pedagogisch medewerker? Vul snel de salarischeck in met jouw gewenste uren en jaren ervaring en je komt achter je bruto maandsalaris.

Doe de diplomacheck!

Wil je weten of jouw diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Of dat je wellicht al met een aanvullend bewijs bij ons aan de slag mag? Vul jouw diplomanaam in en ontdek het gelijk.

Een salaris passend bij jouw werkervaring (o.b.v. CAO Kinderopvang).

Een collectieve zorgverzekering.

Het sollicitatieproces

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij ? Hieronder staat per stap beschreven wat je kan verwachten van jouw Journey. Solliciteer snel en maak het zelf mee! Heb je nog vragen of verbeteringen over het sollicitatieproces, mail naar .Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3421 – 3421
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Partou via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Pedagogisch Medewerker Partou 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures