Vacature Vrijwilliger Beheer

Vrijwilliger Beheer in Noordwijk Zh

Vrijwilliger beheer Boswachterij Noordwijk

  • Noordwijk

Reageer voor 28 maart 2024

Ben jij een natuurliefhebber met hart voor de duinen? Vind je het heerlijk om buiten te werken en wil je graag meer weten over het beheer van de duinen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger.

Je maait de routes en zaagt boompjes en struiken zodat wegen en paden toegankelijk blijven. Maar je helpt ook met andere werkzaamheden, zoals klein onderhoud aan bijvoorbeeld bankjes, rasters en routepaaltjes en planten van nieuwe bomen.

Waar is het?

Boswachterij Noordwijk ligt ten noorden van Noordwijk, tussen Noordwijkerhout en de Noordzee. Dit gebied maakt deel uit van het Nationaal Park Hollandse Duinen. Een groot deel van het gebied heeft de Natura 2000-status. Dit betekent dat er veel bijzondere en zeldzame flora en fauna te vinden is. Samen zetten wij ons in om die natuur in stand te houden of te verbeteren.

Wat vragen we van je?

  • Je bent wekelijks beschikbaar op woensdag.
  • Je hebt affiniteit met natuur en je wilt graag een bijdrage leveren aan het beheer hiervan.
  • Je weet van aanpakken en steekt graag de handen uit de mouwen.
  • Je hebt een positieve houding en werkt graag samen met anderen.

Wat bieden wij je?

We bieden je een gezellige werkplek bij een leuke ploeg vrijwilligers, midden in een prachtig duingebied. Als vrijwilliger van Staatsbosbeheer krijg je je eigen vrijwilligerskleding en een kleine onkostenvergoeding. Verder ontvang je de vrijwilligersnieuwsbrief en kun je gebruik maken van het online vrijwilligersplatform. Hierop vind je allerlei praktische informatie en kun je (online) trainingen volgen.Functie:beheer vrijwilliger
Startdatum:27-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Staatsbosbeheer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Vrijwilliger Beheer Staatsbosbeheer 27-12-2023

Bekijk ook andere vacatures