Vacature Begeleider Flexteam

Begeleider Flexteam in Voorhout

Begeleider flexteam Voorhout - Leiderdorp

24 uur | € 2.338,- tot € 3.294,- (FWG 35)| Tijdelijk contract, met intentie tot een vast contract
Voor meerdere locaties in de regio zoeken wij Begeleiders voor ons Flexteam.

Locatie Lilium Voorhout

Deze locatie is op 26 juni gestart. Er wonen 32 cliënten in een eigen appartement en er zijn gemeenschappelijke woonkamers. De cliënten hebben een verstandelijke beperking waarvan een aantal met autisme en/ of lichte gedragsproblematiek. Ook maken 4 cliënten gebruik van een rolstoel. Zij krijgen begeleiding naar behoefte en niveau, met als doel hen zo volwaardig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij. De cliënten hebben dagbesteding en/of werk.

Locatie Nieuw Buitenzorg Leiderdorp

Het is een intensieve zorglocatie waar mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) wonen. Daarnaast wordt dagbesteding en logeren geboden. De cliënten zijn tussen de 8 en 60 jaar. Naast zorgmedewerkers en verpleegkundigen zijn er fysiotherapeuten, gedragsdeskundigen, een logopediste en hbo verpleegkundigen werkzaam. Op Nieuw Buitenzorg worden de zintuigen van cliënten continu geprikkeld. Ze kunnen hier onder andere snoezelen en muziek luisteren in een speciale muziekruimte. Er wordt gewerkt volgens de goed leven principes van het LACCS programma.

Jouw werkplek
Je komt te werken in een gedreven en enthousiast team van ongeveer 26 flexers. Op de locatie werk je samen met het vaste team begeleiders.
Over jou
De cliënt vraagt jouw hulp vaak zonder woorden. Jij begrijpt hun signalen en past de begeleiding daarop aan. Jij kan je goed inleven in de cliënten en weet wat zij op dat moment nodig hebben. Met deskundigheid, warmte en liefde zorg jij voor de cliënten. Je weet van aanpakken, bent geduldig en kan goed in teamverband werken.
Je hebt:

  • minimaal een afgeronde mbo niveau 3 of 4 opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn. Heb je MMZ 3 afgerond? Dan scholen wij je graag bij op het gebied van ADL en medicatie;
  • werkervaring met EMB cliënten is een pré.

Philadelphia biedt jou

  • Minder regels, meer vrijheid: zodat jij kunt doen wat echt belangrijk is. Want als professional weet jij toch het allerbeste wat er nodig is?
  • Ruimte om te groeien, zoals jij 't wilt: wat jouw talent en ambitie ook is. Met ons Leerhuis en de vele opleidingsmogelijkheden is er volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Voordelen die je gelukkig maken: om het beste uit jezelf en de cliënt te halen is het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Wij helpen je hierbij. Van fitnessen met voordeel tot een fietsregeling of coaching. Kies wat jij wil.
  • Heb jij een goed idee? Wij luisteren graag! Als innovatieve zorgorganisatie zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze begeleiding te verbeteren. Heb jij de ideeën én het lef om nieuwe dingen te proberen? Samen maken we het mogelijk.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk maandag 8 januari. Het vacaturenummer is 4257.
Bel of stuur een WhatsApp bericht naar Maïke Wolfswinkel, recruiter regio Midden, op telefoonnummer of stuur een mail naar


Het Recruitment team van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving en selectiebureaus.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Begeleider flexteam Voorhout - Leiderdorp

Adres

Functie:begeleider flexteam
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2338 – 3294
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Philadelphia Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Begeleider Flexteam Philadelphia Zorg 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures